5 ζώδια του ζωδιακού που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και δεν ανέχονται κανέναν να τους πει τι θα κάνουν

15 Δεκεμβρίου, 2019


Ανεξάρτητα ζώδια: Τα ζώδια λένε πολλά για την προσωπικότητα μας. Ένα από αυτα να είναι και το ποιο άνθρωποι είναι πιο δεκτικοί. Παρακάτω θα δούμε πια είναι τα ζώδια που δεν είναι δεκτικά και αντίθετος…


Loading...


Ανεξάρτητα ζώδια: Τα ζώδια λένε πολλά για την προσωπικότητα μας. Ένα από αυτα να είναι και το ποιο άνθρωποι είναι πιο δεκτικοί. Παρακάτω θα δούμε πια είναι τα ζώδια που δεν είναι δεκτικά και αντίθετος είναι αρκετά ξεροκέφαλα.

Ανεξάρτητα ζώδια: Κριός

Ο Κριός είναι ισχυρογνώμων και όποιος δεν τον υποστηρίζει, του είναι εμπόδιο. Όταν του πεις να μην πάρει καποιο ρίσκο το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον φέρεις σε κατάσταση να θέλει να το πάρει περισσότερο.

Αν η απόφαση του να πάρει το ρίσκο ηταν λάθος τότε είναι εντάξει με αυτό αφού η απόφαση ηταν δικιά του. Είναι άνθρωποι που συνήθως πρέπει να πάθουν για να μάθουν.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για το ότι είναι πεισματάρης.

Δεν κάνει πράγματα χωρίς μεγάλη σκέψη και χωρίς να εξετάσει από πριν τις συνέπειες. Εκτός αυτού οι συμβουλες συνήθως δεν τον επηρεάζουν γιατί έχει τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του που νομίζει πως ξέρει πάντα τι είναι καλύτερο για τον ίδιο.

Ανεξάρτητα ζώδια: Λέων

Ο Λέων απλά δεν μπορεί να αντέξει να του λένε τι να κάνει. Ξέρει τι θέλει, τι πρέπει να κάνει για να το πάρει. Όταν δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα συνήθως ο Λέων αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τυχόν αστοχίες.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος θα ακούσει κάποιον που του λέει τι πρέπει να κάνει, αλλά, τελικά, θα ακολουθήσει αυτό που λέει η καρδιά του.

Ανεξάρτητα ζώδια: Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πολύ ανεξάρτητος για να θέλει κάποιον να του πει τι να κάνει και αν κάποιος το προσπαθήσει, θα τον βρει αντίθετο. Ο Υδροχόος θέλει να βρει εντελώς νέους τρόπους για να κάνει πράγματα και αν ακολουθήσει την καθοδήγηση κάποιου άλλου.

Εάν ένας Υδροχόος δίνει το λόγο του ότι θα κάνει κάτι, θα το κάνει να συμβεί, εφ ‘όσον δεν υπάρχει παρέμβαση από κάποιον που θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.