Μαχητικά αεροσκάφη «έσκισαν» τον αττικό ουρανό για την γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας

11 Νοεμβρίου, 2019


Στο πλαίσιο της γιορτής του Αρχάγγελου Μιχαήλ, Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας.Εντυπωσιακό ήταν το θέαμα που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα, Κυριακή στην περιοχή του Φλοίσβου….


Loading...


Στο πλαίσιο της γιορτής του Αρχάγγελου Μιχαήλ, Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εντυπωσιακό ήταν το θέαμα που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα, Κυριακή στην περιοχή του Φλοίσβου.

Στις 13.30 πραγματοποιήθηκε επίδειξη από τις Ομάδες Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A TEXAN II «Δαίδαλος».

Για τον ίδιο λόγο, χθες πραγματοποιήθηκαν πτήσεις μαθητών της Γ΄ Λυκείου με ελικοφόρα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Åðßäåéîç ôçò ÐïëåìéêÞò Áåñïðïñßáò óôçí ðáñáëßá ôïõ Öëïßóâïõ óôï Ðáëáéü Öáëçñü óôï ðëáßóéï ôïõ åïñôáóìïý ôïõ ðñïóôÜôç Áãßïõ, Áñ÷áããåëïõ Ìé÷áÞë, ôçí ÊõñéáêÞ 10 Íïåìâñßïõ 2019.(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.