10 Σύμβολα που σημαίνουν συμφορές αν τα δεις στον ύπνο σου! Τεράστια προσοχή αν δεις «δόντι»…

20 Αυγούστου, 2019


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σημαίνουν τα όνειρα σας? Τότε η πιθανότητα να βρείτε απαντήσεις σε αυτό το άρθρο είναι πολύ μεγάλη.. Όταν μας παίρνει ο ύπνος είναι φορές που βλέπουμε όνειρα και δεν μπορούμε …


Loading...


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σημαίνουν τα όνειρα σας? Τότε η πιθανότητα να βρείτε απαντήσεις σε αυτό το άρθρο είναι πολύ μεγάλη.. Όταν μας παίρνει ο ύπνος είναι φορές που βλέπουμε όνειρα και δεν μπορούμε να τα ερμηνεύσουμε!

Για δεκαετίες μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τα όνειρα και η σημασία τους. Στα τέλη του 19ου αιώνα, ο ψυχοθεραπευτής Carl Jung, γνωστός για τα αρχέτυπα και το συλλογικό ασυνείδητο, άρχισε να υποθέτει ότι η αναζήτηση μέσα στα όνειρα ανοίγει μια πόρτα στη συνείδηση και στον κόσμο του πνεύματος.

Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει μια επιστήμη πίσω από αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου. Μια ερευνητική ομάδα επιστημόνων στο Εργαστήριο Υπολογιστικής Νευροεπιστήμης ATR στο Κιότο, της Ιαπωνίας, έχει διερευνήσει τον εγκέφαλο μέσα από μια σειρά εξετάσεων ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζει τον οπτικό συμβολισμό των ονείρων.

Κατέληξαν ότι βλέπουμε όνειρα με τον ίδιο τρόπο που βλέπουμε και την ζωή μας όντας ξύπνιοι.
Για να ερευνήσουμε τα όνειρα, πρέπει επίσης να μελετήσουμε πώς συμμετέχουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Βλέπεις κι εσύ όνειρα με εγκυμοσύνες; Δες τι φανερώνουν!

Είναι τα όνειρα μας μια επανάληψη των οπτικών ερεθισμάτων από εκείνα που καταλαβαίνουμε από τον κόσμο όταν είμαστε ξύπνιοι ή μηνύματα καθοδήγησης από το υπερπέραν. Τι σημαίνουν αυτά τα σύμβολα? Πώς τα αξιολογούμε και τα αναλύουμε για να μας δώσουν μηνύματα;

Εδώ είναι 10 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να παραβλέψετε αν τα δείτε στον ύπνο σας

1. Πετάτε

Τα όνειρα στα οποία βλέπετε ότι πετάτε συμβολίζουν την ανάγκη σας για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών σας. Που πάτε; Πως θα πάτε εκεί; Έχετε πρόβλημα να ταξιδέψετε μέσα στη ζωή σας? Τα όνειρα ότι πετάμε καταφέρνουν να φορτίσουν τις μπαταρίες μας όταν ξυπνήσουμε. Υπάρχει ένα αίσθημα ελευθερίας και είμαστε σε θέση να πετύχουμε τα πάντα με τον δικό μας τρόπο.

2. Καταρράκτες

Όταν ονειρευόμαστε νερό, συνήθως μεταφέρουμε την συναισθηματική κατάσταση μας στον νου. Το νερό σημαίνει κάθαρση και αγνότητα. Το να ονειρεύεστε τους καταρράκτες είναι ένα μεγάλο σημάδι. Αυτό αντιπροσωπεύει νέα αρχή καθώς το παλιό ξεπλένεται.

Αν δείτε καταρράκτες στον ύπνο σας, κάντε στον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις: ο καταρράκτης ήταν μικρός ή μεγάλος? Πως βλέπετε τα προβλήματα στη ζωή σας? Είναι ο καταρράκτης σε ένα σκοτεινό δάσος ή σε μια όμορφη παραλία?

3. Δόντια

Τα όνειρα με τα δόντια είναι πολύ συνηθισμένα. Δεν σχετίζονται όλα τα όνειρα με τα δόντια, με τα γηρατειά. Αν δείτε να τραβάτε κάποιο δόντι για να βγει, αυτό σημαίνει ότι κάτι πρέπει να βγει στην επιφάνεια, ενώ το σάπιο δόντι συμβολίζει έναν εσωτερικό φόβο και άγχος. Το να δεις να πέφτουν τα δόντια σου είναι το πιο τυπικό όνειρο από όλα τα όνειρα που σχετίζονται με τα δόντια. Συνήθως προκαλούνται από νέες καταστάσεις που βιώνουμε στη ζωή μας και μας προκαλούν άγχος: έλλειψη εξουσίας σε μια σχέση, μια νέα δουλειά, ο φόβος την απώλειας, ή ψέμματα που έχουν μείνει κρυμμένα.

Αν δείτε δόντια στον ύπνο σας, ρωτήστε τον εαυτό σας τα εξής: Πως νιώθετε με τα δόντια σας? Χρησιμοποιούμε τα δόντια μας για να θρέψουμε το σώμα μας. Πόσο καλά θρέφουμε τη ζωή μας? Είμαστε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι με τον τρόπο ζωής μας?

4. Θάνατος

Το να δεις ότι πεθαίνεις στον ύπνο σου είναι πιο συνηθισμένο απ’ότι παραδέχονται οι περισσότεροι. Όσο νοσηρό κι αν είναι, ο θάνατος συμβολίζει το τέλος από κάτι. Ο θάνατος είναι το τέλος ενός τμήματος του εγώ μας. Συμβολίζει τον θάνατο του στρες και του θυμού. Τον θάνατος μιας κατάστασης. Μια ιδέα πεθαίνει και μια νέα παίρνει την θέση της. Το να ονειρευτείς τον θάνατο σου μπορεί να είναι μια πτυχή του υποσυνείδητου σου που δουλεύει για να συμβούν μεγάλες αλλαγές στα συναισθήματα σου.

Αν δεις στον ύπνο σου θάνατο, κάνε στον εαυτό σου αυτές τις ερωτήσεις: Ήσουν εσύ αυτός που πέθανε? Ήταν κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο? Αυτά τα όνειρα μπορεί να είναι οι κατευθυντήριες γραμμές για την ανακούφιση από μια περασμένη αγάπη για την οποία κάποιος ζητάει ανακούφιση.

5. Εγκυμοσύνη

Το να ονειρευτείς ότι είσαι έγκυος συμβολίζει μια τεράστια επιτυχία και ανάπτυξη. Το όνειρο σας αυτό μπορεί να είναι προσανατολισμένο προς τα μελλοντικά σας σχέδια και τις επιθυμίες σας.

Αν οραματιστείτε εγκυμοσύνη στο όνειρο σας: Τι προσπαθείτε να δημιουργήσετε? Τι αλλαγές βιώνετε στην κανονική σας ζωή? Είστε έγκυος με δυνατότητες; Τα όνειρα που αφορούν την εγκυμοσύνη μπορούν να σας φέρουν χρήσιμες ιδέες για μια σχέση ή μια δουλειά.

6. Σπίτια

Τα όνειρα με σπίτια συμβολίζουν τον εαυτό σας και τις διάφορες πτυχές της προσωπικότητας σας. Ανάλογα με τον τύπο του σπιτιού ή τα διαφορετικά δωμάτια η μετάφραση αυτού του ονείρου μπορεί να πάει σε βαθύ επίπεδο. Τα σπίτια αφορούν την σωτηρία και την άνεση. Μια σοφίτα συμβολίζει θαμμένες αναμνήσεις, ενώ το υπόγειο συμβολίζει το ένστικτο και το υποσυνείδητο πνεύμα.

Αν δείτε σπίτια στον ύπνο σας, ρωτήστε τον εαυτό σας: Πόσο καλά φροντίζετε το σώμα σας? Πως βλέπετε τον εαυτό σας έξω στον κόσμο?

7. Χρήματα

Τα όνειρα με χρήματα μπορούν να μας κάνουν να ξυπνήσουμε με ευγνωμοσύνη. Το να ονειρευτούμε χρήματα εστιάζει στην τύχη μας και στο πως αντιλαμβανόμαστε την αξία μας. Το να κερδίσεις το λόττο συμβολίζει μια αλλαγή στον τρόπο ζωής μας ενώ αν δούμε ότι δίνουμε τα χρήματα μας αλλού αυτό συμβολίζει τον φόβο της απώλειας. Τα όνειρα που περιέχουν μέσα χρήματα αφορούν τον πυρήνα των συναισθημάτων μας γύρω από τον πλούτο και την ευημερία. Η οικονομική σταθερότητα ή η απώλεια είναι συχνά στρεσογόνοι παράγοντες της ζωής μας.

Αν δείτε χρήματα στο όνειρο σας, ρωτήστε τον εαυτό σας τα εξής: Βρίσκεστε σε αμφιβολία? Μήπως χάσατε πρόσφατα τη δουλειά σας? Τι θα κάνατε αν κερδίζατε το τζόκερ? Η σχέση μας με τα οικονομικά είναι αυτή που σπάνια εγκαταλείπει το μυαλό κατά τη διάρκεια των καθημερινών στιγμών μας. Τα χρήματα συμβολίζουν τη ροή της ζωής.

8. Μοιχεία

Το να δεις στον ύπνο σου ότι απατάς τον σύντροφο σου υποδηλώνει σ*ξουαλικές επιθυμίες και ορμές που είναι καταπιεσμένες και πασχίζουν να εκδηλωθούν. Αυτού του τύπου τα όνειρα μεταφέρουν μαζί τους την εγκατάλειψη αλλά και φόβους, θέματα αυτοπεποίθησης, αλλά ζητήματα υποσυνείδητης αποδοχής από μια διαταραγμένη σχέση.

Αν η μοιχεία εμφανιστεί στο όνειρο σας, ρωτήστε το εαυτό σας: Φοβάστε μήπως χάσετε τον αγαπημένο σας? Είστε δυστυχισμένη με την παρούσα σχέση σας? Πως νιώθετε με το σώμα σας και τις επιθυμίες σας?

9. Φωτιά

Τα όνειρα που περιέχουν μέσα τους φωτιά έχουν πολλαπλές έννοιες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου. Το να δεις φωτιά από μακριά συμβολίζει την επιθυμία και την αλλαγή ενώ το να παίζεις με την φωτιά είναι ένα σημάδι από ριψοκίνδυνες δραστηριότητες. Αν ονειρευτείς ότι ανάβεις μια φωτιά αυτό συμβολίζει τον θυμό που έχει καταπιεστεί.

Κάνε στον εαυτό σου τις εξής ερωτήσεις: Σπαταλάς πολύ χρόνο από τη ζωή σου «σβήνοντας φωτιές» και βοηθώντας τους άλλους? Αποφεύγεις καταστάσεις που δεν είναι ασφαλείς για σένα?

10. Γύμνια

Το να ονειρευτεί κανείς ότι είναι γuμνός είναι ένα πολύ κοινό όνειρο. Σχετίζονται με τον φόβο του να εκτεθούμε. Εάν στο όνειρο είναι κάποιος άλλος γuμνός, αυτό υποδηλώνει την «γuμνή αλήθεια» μιας κατάστασης ή προειδοποιεί για μια παράνομη υπόθεση. Μπορεί να σημαίνει επίσης ότι έχει χαθεί η εκτίμηση για κάποιο πρόσωπο. Η γύμνια σχετίζεται με την αποδοχή των λαθών και των ατελειών μας. Όπως και στον ξύπνιο κόσμο αφορά στο πόσα πράγματα αποκαλύπτουμε στον κόσμο για τον πραγματικό εαυτό μας.

Αν είστε γuμνός σε ένα όνειρο, αναρωτηθείτε: Φοβάστε το να σας δει κάποιος έτσι όπως είστε πραγματικά? Μήπως υπέρ εκθέτετε τον εαυτό σας?

Τα όνειρα εκφράζουν επεισόδια από τις ζωές μας τα οποία μπορούν να αναλυθούν με εκατομμύρια τρόπους, και εκείνος που ονειρεύεται είναι ο μόνος που μπορεί να κατανοήσει την πραγματική συναισθηματική κατάσταση του ονείρου. Αυτές είναι μόνο μερικές προτάσεις του κόσμου των νυχτερινών οραμάτων, το μυαλό, το σώμα και το σώμα είναι μπερδεμένα και το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας παίζει ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια του ύπνου μας.

Ο εγκέφαλος θα προσπαθήσει μανιωδώς να υπαγορεύσει, μέσω σύντομων οραμάτων, πώς «παίζονται» τα συναισθήματά μας. Το άγχος ή η ευτυχία μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που κοιμάσαι. Εξαρτάται από εμάς να γνωρίζουμε πραγματικά πώς να «μεταφέρουμε» τους εαυτούς μας στην κατάσταση της αφύπνισης μας.

Τι σημαίνουν τα όνειρα σου σύμφωνα με την ημέρα που τα βλέπεις!

Τι σημαίνουν τα όνειρα σου σύμφωνα με την ημέρα που τα βλέπεις!

Κάθε ημέρα της εβδομάδας έχει άμεση σχέση με ένα συγκεκριμένο πλανήτη. Αυτό, έχει επίδραση στα όνειρα που έχεις τις νύχτες και υποδεικνύουν μια σειρά καταστάσεων και γεγονότων, είτε θετικών, είτε αρνητικών.

Μερικά όνειρα μάλιστα είναι προφητικά και για να μάθεις εάν ένα συγκεκριμένο όνειρό σου είναι ένα από αυτά, λάβε υπόψη την μέρα της εβδομάδας που το ονειρεύτηκες και ρίξε παρακάτω μια ματιά που θα σε βοηθήσει.

Φίλησες τον πρώην σου στο…όνειρο σου; Μάθε τι συμβολίζει!

Καταρχάς, τα όνειρα που θα κάνεις το βράδυ της Κυριακής προς την Δευτέρα, θα αποκαλύψουν την ουσιαστική συναισθηματική σου κατάσταση, καθώς και τα προσωπικά και επαγγελματικά σου προβλήματα, τα οποία σε «ενοχλούν» στην παρούσα χρονική στιγμή.

Αλλά κάθε φορά που ένα όνειρο είναι φορτωμένο με προβλήματα από την καθημερινή ζωή, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως προφητικό, αφού είναι απλά μια αντανάκλαση των δικών σου ανησυχιών.

Τα όνειρα αυτό το βράδυ, σπάνια θα είναι προφητικά, αν μιλάμε για ένα όνειρο που επανέρχεται τις τελευταίες νύχτες. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη όμως, είναι η διάρκεια του ονείρου.

Εάν ένα όνειρο την Κυριακή το βράδυ είναι σύντομο, αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι δεν προμηνύει καμία σημαντική αλλαγή τις επόμενες μέρες και σίγουρα σηματοδοτεί μια εβδομάδα χωρίς πολλές δυσκολίες.

Στην αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή το όνειρο είναι μεγάλης διάρκειας, με λεπτομέρειες που θυμάσαι εύκολα, δηλώνει την αρχή μιας δύσκολης εβδομάδας, που θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με οικογενειακά προβλήματα, καθώς και μ’ εκείνα που σχετίζονται με την εργασία.

Επίσης, είναι σημαντικό να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στα συναισθήματα που αισθάνθηκες κατά τη διάρκεια των ονείρων σου το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα. Αν αισθανθείς χαρούμενος και δεν αισθάνεσαι καμία ανησυχία, θα αντιμετωπίσεις εύκολα οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν την ερχόμενη εβδομάδα. Αλλά αν στο όνειρό σου, αισθανθείς φόβο, θυμό ή απογοήτευση, θα έχεις πιο δύσκολα θέματα να φέρεις εις πέρας.

Η Τρίτη στη συνέχεια, είναι κάτω από την επιρροή του κόκκινου πλανήτη, του Άρη. Τα όνειρα που βλέπεις τη Δευτέρα βράδυ προς Τρίτη, συχνά προμηνύουν μελλοντικές συγκρούσεις, καθώς και την απόδειξη της ετοιμότητάς σου για αποφασιστικές ενέργειες, οι οποίες είχαν αναβληθεί για κάποιον λόγο.

Εάν μάλιστα ονειρευτείς ότι θριαμβεύεις σε διάφορους τύπους των συγκρούσεων, σε διαφωνίες ή ακόμα και μάχες πολέμου, αυτό είναι μια πραγματική ένδειξη ότι σύντομα θα λάβεις μια ηγετική θέση. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι συμβαίνει τις ημέρες μετά από αυτό το όνειρο, καθώς δεν θα πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από την τύχη σου.

Επιπρόσθετα, τα όνειρα αυτήν τη νύχτα έχουν συνάφεια με τους στόχους και τις επιθυμίες σου και μπορούν να σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς για διάφορες δυσκολίες και στο πώς να τις αποφύγεις.
Σημείωσε παρακαλώ ότι ένα όνειρο που θα δεις το βράδυ της Δευτέραςθα πρέπει να γίνει πραγματικότητα εντός των επόμενων 10 ημερών. Αν όχι, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις παραπάνω.

Τα όνειρα που θα δεις το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη είναι κάτω από την κυβέρνηση του Ερμή και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι συνήθως ευχάριστα και φωτεινά.

Αρκετές φορές το όνειρό σου θα είναι υπερφορτωμένο με πληροφορίες, με ξεκάθαρα γεγονότα και θα το θυμάσαι πολύ καλά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πραγματικά σημαντικό.

Συνήθως θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με μια περίπλοκη κατάσταση που έχει πρόσφατα συμβεί στη ζωή σου και θα σε καθοδηγήσει ως προς τη λήψη μιας απόφασης που είναι σημαντική για σένα και θα αλλάξει πολλά πράγματα. Θέλω λοιπόν να προσeξεις πολύ καλά τι ακριβώς έχει να σου «πει», γιατί περιέχει σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες το υποσυνείδητό σου προσπαθεί να σου δείξει μέσα από αλληγορίες και σύμβολα.

Οι άνθρωποι είναι στην κορυφή της ψυχολογικής τους δραστηριότητας στη μέση της εβδομάδας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεις τα όνειρα της νύχτας της Τρίτης σοβαρά, ειδικά αν περιέχουν μια ενδιαφέρουσα και σοβαρή πλοκή.

Ακόμα κι αν το όνειρό σου φαίνεται πάρα πολύ συγκεχυμένο και παράλογο, απλώς γράψε τις βασικές στιγμές αφού ξυπνήσεις, για να θυμάσαι τις λεπτομέρειες, καθώς μπορεί να καταλήξει να είναι μεγάλης σημασίας για εσένα τις επόμενες ημέρες.

Οπότε, Τρίτη βράδυ μην ξεχάσεις να αφήνεις πάντα ένα στυλό και ένα χαρτί δίπλα στο κρεβάτι σου, πριν κοιμηθείς.

Ο λόγος που βλέπουμε όνειρα δεν είναι ακόμα σαφής, αλλά μερικά από αυτά είναι προφητικά και γίνονται πραγματικότητα. Και στο λέω αυτό γιατίτο όνειρο που βλέπεις την Τετάρτη το βράδυ προς Πέμπτη, έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι προφητικό. Η Πέμπτη, ανήκει στον Δία και περιέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις εργασιακές προοπτικές και με την κοινωνική δραστηριότητά σου.

Εάν είσαι μάρτυρας φωτεινών, χαρούμενων σκηνών και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι παρόντες στο όνειρό σου, σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλη επιτυχία στην εργασία σου και θα ανεβείς γρήγορα την κοινωνική κλίμακα. Αν μάλιστα δεις ότι σου χαμογελούν, είναι σημάδι ότι θα κερδίσεις τη συμπάθεια μιας μερίδας ανθρώπων, που θα σε βοηθήσει σε έργα που είναι σημαντικά για σένα.

Επίσης, δώσε σημασία στα όνειρά σου αυτό το βράδυ καθώς είναι σαν συμβουλές που θα λάβεις για οποιαδήποτε κατάσταση της ζωής σου σε απασχολεί την συγκεκριμένη στιγμή. Ενδεικτικά, αν δεις πλούσιους ανθρώπους, πολυτελείς περιοχές και χαρτονομίσματα, σύντομα θα αναλάβεις την επιχείρηση ενός συγγενή ή πάλι αν συναντήσεις ανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια, θα πρέπει να στηρίξεις τους επιχειρηματικούς εταίρους σου σε μια επιχείρηση.

Όσον αφορά τα όνειρα της Τετάρτης προς Πέμπτη σημείωσε ότι πολύ συχνά, τα όνειρα αυτής της νύχτας γίνονται πραγματικότητα την Κυριακή.

Όπως είπαμε, κάθε μέρα της εβδομάδας είναι κάτω από την επιρροή ενός διαφορετικού πλανήτη, και έτσι φτάνουμε στο βράδυ της Πέμπτης που επηρεάζεται από την Αφροδίτη. Την Πέμπτη το βράδυ προς Παρασκευή, συχνά θα δεις όνειρα τόσο ρεαλιστικά που κατά την αφύπνιση, δεν θα είναι σίγουρο αν τα ονειρεύτηκες ή αν τα γεγονότα ήταν αληθινά.

Συνήθως ένα τέτοιο όνειρο σε αφήνει μ’ ένα αίσθημα πραγματικού σοκ, γιατί σίγουρα θα θυμάσαι τις λεπτομέρειες και δεν θα τις ξεχάσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τα όνειρα που βλέπουμε την Πέμπτη το βράδυ δεν “δείχνουν” αμέσως. Το πιο πιθανό είναι ότι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Τα όνειρα αυτό το βράδυ συνδέονται στενά με τα συναισθήματα και τα γεγονότα στην προσωπική σου ζωή. Είναι η αντανάκλαση των κρυμμένων συναισθημάτων σου.

Αν π.χ. την Πέμπτη το βράδυ ονειρευτείς ότι θα επιτευχθεί ένας στόχος που τον παλεύεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή ότι θα λάβεις ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, αυτό είναι ένα σημάδι ότι σύντομα το όνειρό σου θα μετατραπεί σε πραγματικότητα.

Αν πάλι ονειρευτείς ότι έχεις χάσει κάτι ή θα αποτύχεις σε μια σημαντική θέση, αυτό σημαίνει ότι οι δυσκολίες σε περιμένουν τόσο στην υλική πλευρά, όσο και στην συναισθηματική.

Πηγαίνοντας προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή προς Σάββατο που κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο, τα όνειρα σου αποκτούν μια αίσθηση μοιραίου και θα σου δείξουν τι πρέπει να αφήσεις πίσω, καθώς και τι απόφαση να πάρεις. Μάλιστα την Παρασκευή το βράδυ, μπορείς να δεις περιστατικά που θα συμβούν στο μέλλον σου, καθώς και το μέλλον ανθρώπων που είναι σημαντικοί για εσένα.

Τα όνειρα σου έχουν σχέση με το αποτέλεσμα των πρόσφατων ενεργειών σου στην πραγματική ζωή. Εάν ονειρευτείς αυτό το βράδυ κάτι πραγματικά ενοχλητικό, προσπάθησε να βρεις πως συνδεονται ο τρομακτικός εφιάλτης με κάποιο πρόβλημα που προσπαθείς να ξεπεράσεις. Ο εφιάλτης σου, μπορεί να έχει προκληθεί από τα πραγματικά προβλήματα που σε βασανίζουν τις τελευταίες ημέρες, αλλά θα μπορούσε να είναι και η ευκαιρία να βρεις τη σωστή λύση στα προβλήματα.

Αν το όνειρό σου είναι μαυρόασπρο ή σε κάνει να αισθάνεσαι ανήσυχος ή φοβισμένος, σοβαρά προβλήματα σε περιμένουν την επόμενη εβδομάδα.

Αν πάλι το όνειρό σου είναι ευχάριστο και ονειρευτείς απέραντες πεδιάδες ή βουνά, σημαίνει πως ό, τι προσπαθείς να επιτύχεις σύντομα θα το καταφέρεις.

Τελευταίο tip για το όνειρο της Παρασκευής προς Σάββατο: αν ονειρευτείς στενούς συγγενείς ή φίλους που δεν έχεις δει εδώ και καιρό, φρόντισε να τους αναζητήσεις, εντός των προσεχών ημερών, γιατί πιθανότατα έχουν ανάγκη από την βοήθεια σου.

Κλείνοντας με το βράδυ του Σαββάτου ξημερώματα προς Κυριακή, να σου τονίσω ότι είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να θυμηθείς τα όνειρα σου. Με ρωτάς γιατί; Η απάντηση είναι ότι μερικοί επιστήμονες λένε ότι αν ονειρευτείς αυτό το βράδυ και είσαι σε θέση να θυμηθείς το όνειρο σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Υποστηρίζεται ότι αυτό που ονειρεύεσαι το Σάββατο θα γίνει πραγματικότητα, ειδικά αν δεν το είχες ονειρευτεί ποτέ πριν. Μερικοί μάλιστα λένε ότι από τη θέση σου στο κρεβάτι εξαρτάται αν το όνειρο είναι προφητικό και αν θα γίνει πραγματικότητα. Γι’ αυτό Γάλλοι εμπειρογνώμονες σου συνιστούν να αλλάζεις τη θέση από το μαξιλάρι σου κάθε επτά ημέρες. Είναι ένας τρόπος για να θυμάσαι το όνειρο και να αυξήσεις την πιθανότητα εμφάνισής του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ουπς, σε κόλλησα AIDS» έγραφε στους εραστές του οροθετικός! Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του!

Αδιανόητο! Κλέφτης αυτοκινήτων έκρυβε μαχαίρι στον πρωκτό του!

Διαβάστε περισσότερα παράξενα θέματα στο Youweekly.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.